In aceasta perioada, pregatirea comenzilor poate dura pana la 3 zile lucratoare.

THE PAPER

THE EDIT în vizită la

THE EDIT în vizită la

Copenhaga

 

3daysofdesign este cel mai important eveniment dedicat industriei de design din Danemarca și are loc în fiecare an la Copenhaga, o capitală care exudă creativitate! Echipa The EDIT a participat și anul acesta, luând parte la lansările, evenimentele și expozițiile din cadrul 3daysofdesign. Printre showroom-urile vizitate se numără MENU, &Tradition, Montana, Gubi, precum și varii instalații și expoziții efemere.

Selecția noastră de obiecte

La 3daysofdesign, echipa The EDIT a vizitat The Audo, un spațiu recent recondiționat și amenajat în întregime de MENU, aflat în districtul Nordhavn din Copenhaga. Conceptul unic reflectă intersecția dinamică dintre spațiul de acasă și cel de la muncă într-un singur univers care are ca scop crearea spiritului de comunitate. Aici, MENU a lansat noi piese care se află deja pe site-ul The EDIT!

 

Descoperă-le dând click pe imaginile de mai jos:

Trei lămpi iconice îmbracă haine noi! Descoperă noile culori actuale ale lampilor Flowerpot, precum și lampa portabilă Como din alamă! Alături de ele se află și un nou model de lampă Journey care poate fi folosit atât ca lampă cât și ca aplică.

Descoperă-le dând click pe imaginile de mai jos: 

Flowerpot Pendant Medium VP7 - Pale Sand

Flowerpot Portable table lamp VP9 - Signal Green

Como Portable Table Lamp SC53 - Brass

Journey Table and wall lamp SHY1 - Silk Grey

 Expoziția New Works din cadrul 3daysofdesign, creată în colaborare cu Lotta Agaton Interiors, a marcat un moment de schimbare în estetica brandului. Odată cu aceasta, New Works deschide ușa spațiilor luminoase și aerisite, precum și unei palete mai strălucitoare. Echipa The EDIT s-a îndragostit de corpurile de iluminat Tense, grupate câte trei precum niște nori delicați deasupra zonelor de interes.

Descoperă-le dând click pe imaginile de mai jos:

 

Sculptural Minimalism - aceste cuvinte definesc estetica studio-ului Kristina Dam. Frumusețea și versatilitatea materialelor naturale sunt combinate cu virtuțile mestesugului, cu focus pe sustenabilitate. Clasică, dar contemporană în abordarea estetică, marca distinctivă Kristina Dam este evidentă în fiecare piesă. Descoperă noile piese "gallery-worthy" pentru interioare moderne.

Descoperă-le dând click pe imaginile de mai jos: