Despre noi

Despre noi

The Edit este o selecție exclusivă și mereu actuală de piese de design interior, cu linii simple, dar în același timp, versatile și sofisticate. Colecția include atât obiecte atent selecționate din portofoliile unor branduri internaționale, cât și o linie proprie de accesorii lucrate manual în ateliere mici din România.

The Edit a fost creat de Irina Pogonaru și Magda Staicu, două prietene care împărtășesc pasiunea pentru legătura delicată și intimă care se stabilește între oameni și interioarele lor.
Irina și-a construit universul profesional la intersecția dintre design și antreprenoriat. După studii la Istituto Marangoni din Milano și KLC School of Design din Londra, a lucrat în studio-ul londonez al designer-ului de interior Natalia Miyar, iar proiectele ei au fost publicate în Vogue Living sau The New York Times. Irina are o estetică recognoscibilă, simplă însă extrem de senzorială, și consideră că o casă ar trebui să conțină numai obiectele decorative pe care le iubești cu adevărat.

Magda are o experiență vastă de management comercial internațional, fiind expert în marketing și vânzări. A lansat și consolidat o selecție de produse premium de succes, dimensiunea estetică devenind între timp, o valoare personală. Crede în elocvența cifrelor, a studiului trendurilor și insight-urilor de consumator, dar consideră că, dincolo de rațiune și strategie, alegerile inspirate sunt influențate de povești și emoții.

Irina și Magda s-au cunoscut în 2012, atunci când au lucrat împreună la amenajarea locuinței Magdei din București. Cele două au descoperit că apreciază același stil estetic și că le plac în mod special catifeaua și detaliile aurii. Șapte ani mai târziu, au decis să pornească împreună într-o aventură antreprenorială care să exprime universul lor vizual comun.

Colecția pe care au creat-o este un interplay de materiale fine, culori prețioase și proporții armonioase. The Edit aduce acasă cele mai actuale piese de la târguri de design precum Salone del Mobile și Maison et Objet, dar și obiecte speciale create de designeri mai puțin cunoscuți, acele hidden gems.

Irina și Magda sunt îndrăgostite de colecția lor selectată cu multă atenție și pasiune, care este de fapt o expresie a lucrurilor pe care le prețuiesc cel mai mult: designul sofisticat, calitatea extraordinară și eleganța mereu actuală.

The Edit te invită în acest univers și te provoacă să îți imaginezi cum această colecție poate transforma interiorul tău într-o declarație de stil și libertate creativă.

Fondatoarele The Edit

Interior Designer
Founder & Creative Partner

Managing Director
Founder & Strategic Partner